Приставки.org
 
 
 
 
 

Переглядів: 107

Sniper Elite 3 + DLC (2014/Rus/PC) Steam-Rip от R.G. Pirates Games

 Sniper Elite 3 + DLC ( 2014 / Rus / PC ) Steam- Rip від RG Pirates Games

В Sniper Elite III акцент поставлений на надання гравцеві свободи вибору . У грі показаний великий і різноманітний світ , що дозволяє використовувати різну тактику і ігрові стилі . Дія розгортається в екзотичній і смертоносної Північній Африці під час Другої світової війни. Спеціальний агент УСС Карл Фейрберн проникає за лінію фронту , щоб , використовуючи свої навички досвідченого снайпера , допомогти Союзникам битися з грізними німецькими танками « Тигр » у Західній пустелі .
Інформація про гру : r
Рік випуску : 2014r
Жанр : Action ( Shooter ) / 3D / 3rd Person / Stealthr
Розробник : Rebellionr
Видавець : Rebellionr
Платформа : PCr
Тип видання: Ліцензія [ Steam- Rip ]r
Версія гри : 1.0r
Мова інтерфейсу : Русскийr
Мова озвучення: Русскийr
Пігулка : Присутній | " RELOADED "r
Розмір : 18.63 GB
Особливості гри : r
» Спостерігайте . Плануйте . Вбивайте . Підлаштовуйтеся . Різноманітні умови навколишнього середовища дозволяють гравцеві вибирати , яким чином він буде проходити ту чи іншу місію. Численні нелінійні маршрути, що проходять як в горизонтальній , так і у вертикальній площині , дають можливість усувати ворогів самими різними способами.
» Зміна позиції. Снайпер завжди повинен замислюватися про шляхи відступу . Досліджуйте навколишній світ , щоб знайти або створити собі умови , які підходять під ваш стиль гри. У вашому розпорядженні снайперські позиції , місця для засідки , альтернативні підходи , маскування звуку і різні пастки . Визначте пріоритети при виборі цілей , щоб отримати перевагу , ховайтеся в тіні і в темряві , щоб вас не помітили солдати і вводите ворогів в оману , змінюючи позиції .
» Навколишній світ . Поля битв у Північній Африці часів Другої світової війни досить різноманітні і сильно відрізняються від європейських , дозволяючи вести вогонь зі снайперської зброї зі значно більшої відстані . Грайте серед гірських хребтів і величезних плато , жвавих міст і віддалених маленьких поселень.
» Покращений ШІ. Грамотне використання інформації про ваше місцезнаходження і побудова маршруту атаки - перебудована система ШІ , з акцентом на командні дії і тактику , робить бійців африканського корпусу значно розумніші і небезпечніше , але в той же час дозволяє гравцеві здійснювати більш осмислений вибір. За підтримки різних механічних транспортних засобів - від позашляховиків до танків - Африканський корпус являє собою силу , з якою вам доведеться рахуватися.
»Налаштування зброї і персонажа . Заробляйте досвід і отримуйте звання як в одиночній , так і в багатокористувацької грі , щоб розблокувати більш 40 унікальних деталей і зібрати ідеальну гвинтівку , яка найкраще підходить для кожної місії і вашого стилю гри. Створіть індивідуальні набори споряджень і збережіть їх для одиночної і багатокористувацької гри.r
Покращена камера кулі . Тепер показує ще більше подробиць , у тому числі кровоносну і м'язову систему.
»Нова камера кулі для машин . Тепер камера включається і при стрільбі по транспортним засобам , таким як БТР або танк . Багатоступінчасте знищення техніки дозволяє вам створювати передумови для вирішального пострілу . Стріляйте через оглядові щілини і спостерігайте за тим , як гинуть члени екіпажу всередині машини!
» багато користувачів гра . SE3 спирається на досвід багатокористувацьких режимів попередніх ігор серії і розрахована як на змагання , так і на спільні дії гравців . У грі 5 змагальних режимів , як для гри в команді , так і для одиноких вовків , в тому числі « Король відстаней » і « Без контакту» , з вибором карти перед початком гри. Великі відкриті ігрові простору надають вам велику свободу пересування і дозволяють досвідченому снайперу вести вогонь зі наддалеких відстаней . Заробляйте медалі і шеврони , щоб стати ідеальним снайпером .
» Спільне проходження . Повернення полюбилися вам режимів дозволить тим , хто віддає перевагу спільну гру , вибирати місії для « Двійки » або нового режиму « Виживання » . У режимі « Двійка » один з гравців грає за снайпера , а інший - за корректировщика . Для того щоб успішно пройти місію , вони повинні тісно взаємодіяти між собою. Режим « Виживання » - це випробування на міцність - відчуйте на собі всю міць німецького Африканського корпусу.
» Укриття . Спритність і вміння швидко рухатися дозволяють снайперу миттєво орієнтуватися в навколишньому світі і завжди на один крок випереджати свою жертву.
» Покращений бій. Гравець наділений вдосконаленої зворотним зв'язком , і може сам вибирати тактику як далекого , так і ближнього бою. Покращений ближній бій в умовах скритності дозволяє непомітно виводити з ладу ворогів кількома різними способами.
Інформація про релізі : r
» Steam Application ID : 238090r
» Сигнатура покупки : Sniper Elite 3 Pre - purchase (RU + CIS ) + Sniper Elite 3 Season Pass ( Steam Store )r
» Версія гри: 1.0r
» Гра завантажена 27 червня 2014р і повністю ідентична ліцензійної версії гри поширюваної в Steam.r
» Всі вже встановлено і запаковано в інсталятор .r
» Присутні DLC :r
» Season Passr
» Camouflage Weapons Packr
» Hunter Weapons Packr
» Allied Reinforcements Outfit Packr
» Target Hitler : Hunt the Grey Wolf
Установка: r
1 . запустити setup.exer
2 . Вибрати версію установки ( взломанная або steam )r
3 . Для володарів ліцензії в Steam : Скопіювати весь вміст папки " Steam " в папку з вашим Steam- клієнтомr
4 . Грати
Системні вимоги : r
Операційна система: Windows Vista | 7 | 8r
Процесор : Dual - core CPU with SSE3 ( Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon ™ 64 X2 4200 ) or betterr
Оперативної пам'яті : 2 Гбr
Відеокарта : Microsoft® DirectX® 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory ( NVIDIA® GeForce® 8800 series / ATI Radeon ™ HD 3870 ) or betterr
DirectX : Version 11r
Вільного місця на жорсткому диску: 18.6 Гб

Завантажити Sniper Elite 3 + DLC ( 2014 / Rus / PC ) Steam- Rip від RG Pirates Games :
  Те що вас може зацікавити:

  • Sniper Elite 3 v.1.0.5 + 6 DLC (2014/Rus/PC) RIP от xatab
  • Sniper Elite 3 v1.01 + 5 DLC (2014/Rus/Eng/PC) Repack от R.G. ILITA
  • Sniper Elite 3 + 5 DLC (2014/Rus/PC) Repack by SeregA-Lus
  • Sniper Elite 3 (2014/Rus/PC) Rip от Andrey_167
  • Sniper Elite Collection (2006-2012/Rus/Eng/PC) Steam-Rip від R.G. GameWorks
  • 1040: 30 seconds to mars. Sniper Elite 3 + DLC (2014/Rus/PC) Steam-Rip от R.G. Pirates Games6 серпня 2014: Sniper Elite 3 + DLC (2014/Rus/PC) Steam-Rip от R.G. Pirates Games!
    лучшие комедии. Sniper Elite 3 + DLC (2014/Rus/PC) Steam-Rip от R.G. Pirates Games.
    Sniper Elite 3 + DLC (2014/Rus/PC) Steam-Rip от R.G. Pirates Games

    Інформаційне повідомлення
    Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
     
     
         

    Календар:

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     

    Цікаве:

    Погода:


    Свята:

    Свята

    Архів:

    Червень 2018 (1)
    Травень 2017 (10)
    Грудень 2016 (1)
    Травень 2016 (1)
    Липень 2015 (2)
    Травень 2015 (4)

    Гарячі теми:

    Требуется для просмотра Flash Player 9 или выше.