Приставки.org
 
 
 
 
 

Переглядів: 57

Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)

Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)

Низка загадкових зникнень жителів міста Саннівейл почалася багато років тому, коли на місці старовинного будинку було вирішено прокласти шосе. Саме тоді спершу зникла, а потім була знайдена мертвою перша жертва - дружина городянина Жана Етьєна. Згодом чоловік був визнаний винним у цьому злочині і страчений. Але на превеликий подив усіх вбивства не припинилися. Місто рідшає і багато будинків забиті, так як їх господарі в страху покинули ці місця. Хто або що стоїть за цими зникненнями і хто стане наступною жертвою?
Проведіть своє розслідування і розкрийте таємницю, що тримає в страху все місто.
Зникнення, вбивство, привид... В цій заплутаній справі потрібна допомога справжнього професіонала! Пакуйте речі, візьміть блокнот і вирушайте в похмурий містечко Саннівейл, щоб знайти вбивцю.
Млин, архів, парк, покинуті будинки... Всі ці локації належить відвідати і ретельно обстежити, щоб знайти докази і наблизитися до розгадки. Шукайте корисні речі, вирішуйте головоломки, лагодите механізми. Але будьте обережні - влада міста теж не діють. Вони будуть ставити вам палиці в колеса, але і ви не бійтеся - підключіть кмітливість і перехитріть їх!
З кожним кроком перешкод буде ставати все більше, а головоломки заплутаніше. Не впадайте в паніку - скористайтеся підказкою, порийтеся в своїх особистих інструментах або зверніться до своїх записів в блокноті, щоб відновити ланцюжок подій і переглянути знайдені раніше докази. Істина близька!
Знайдіть злочинця, інакше привид буде мстити всім жителям маленького містечка. Шукайте заховані предмети, лагодите механізми, підберіть код до сейфу. Щоб дістати доказ, вам доведеться докласти чимало зусиль.
Проходячи гру, придивіться уважно до жителів міста, адже кожен з них допоможе вам наблизитися до розгадки. А хто то може бути навіть стояв у витоків усієї цієї містичної історії і тепер повинен відповісти за свої минулі помилки.
Мінімальні системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP (SP3)/Vista/Seven
• Процесор Pentium IV 1,5 Ггц або аналогічний Athlon
• Оперативна пам'ять: 1024 Мб
• 3D-відеокарта: 128 Мб
• Звукова карта: DirectX-сумісна
• DirectX: версії 9 або вище
• Вільного місця на жорсткому диску:1 Гб
Оригінальна назва: Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition
Альтернативне назва: Санвилльская історія/Таємниці Саннівейла
Жанр: Квест,Квест,Пошук предметів,Hidden objects
Дата виходу в Росії: травень 2012
Платформа: PC
Формат: exe
Ліки: не потрібно (Повна версія постав і грай)
Мова інтерфейсу: Українська
Розмір гри: 617 Мбайт
скріншоти:
Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012) Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)

Додатково: всі дзеркала сумісні.
Скачать/Download: Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)

") 0

  Те що вас може зацікавити:

  • Мифы народов мира. Cреди домовых и фей. Коллекционное Издание (2014/PC/RUS)
  • Помста Доктора Блекмора. Колекційне ВиданняHaunted Halls: Revenge of Docto ...
  • Таємниці сивої давнини. Прокляття похмурих глибин. Колекційне видання ( 201 ...
  • Таємниці сивої давнини. Прокляття похмурих глибин. Колекційне видання ( 201 ...
  • Шлях у безкінечність. Нова Атлантида. Колекційне изданиеEternal Journey: Ne ...
  • 762: 30 seconds to mars. Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)25 червня 2013: Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)!
    лучшие комедии. Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012).
    Страх на продаж. Історія Саннівейла. Колекційне Видання Fear for Sale 2: Sunnyvale Story. Collector's Edition ( PC 2012)

    Інформаційне повідомлення
    Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
     
     
         

    Календар:

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     

    Цікаве:

    Погода:


    Свята:

    Свята

    Архів:

    Червень 2018 (1)
    Травень 2017 (10)
    Грудень 2016 (1)
    Травень 2016 (1)
    Липень 2015 (2)
    Травень 2015 (4)

    Гарячі теми:

    Требуется для просмотра Flash Player 9 или выше.