Приставки.org
 
 
 
 
 

Головна > RPG > автор: Admin
Переглядів: 92

The Elder Scrolls III: Morrowind (2.1mcp/mod 1.5) (2014/Rus/PC) Repack by aL

 The Elder Scrolls III : Morrowind ( 2.1mcp / mod 1.5) ( 2014 / Rus / PC ) Repack by aL

The Elder Scrolls III : Morrowind - епічна гра , де ви можете зіграти будь-яким персонажем , яким захочете . Ви можете бути шляхетним героєм або потайливим злодієм , що прагнуть очолити зграю , можете стати злісним магом , практиковані на заклинаннях руйнування , або цілителем , виліковує хвороби. Ваші вчинки визначають вашого персонажа , гра змінюється в залежності від ваших вчинків і дій , встаньте на шляху організації найманих вбивств і Вас " замовлять " , впечатлившая їх - і вони спробують найняти вас . В Морроувінда немає двох однакових історій .
Інформація про гру :
Дата виходу : 11 листопада 2011
Жанр : RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник : Bethesda Softworks , TES Community ( game ) & aL ( mod )
Мова інтерфейсу : Русский
Мова озвучення: Русский
Мова субтитрів : Русский
Локалізація : Акелла
Версія: 1.5
Тип видання: Repack
Пігулка : Образ диска ( йде в комплекті )
Розмір : 5,55 GB
Морроувінда - гра з величезним , детально прописаним і цікавим світом. Її модостроітелний потенціал величезний , а спільнота шанувальників велике і процвітаюче .
Даний репак майже цілком орієнтований на поліпшення візуальної состовляющей гри. Він містить в основному реплейсери , а також мінімальний набір допоміжних плагінів - моди і утиліти , що покращують візуальні компоненти гри , плюс фікси і кілька невеликих плагінів з налагодження геймплея , а так же нова зброя , броню , нових монстрів , тощо в рамках лора . Все це підключається опціонально за бажанням.
Загалом цей пак ідеальний для : тих , кому ліньки самому збирати і налаштовувати величезну збірку або у кого немає на це часу ; а також для тих , кому цікаво за новим пройти оновлену гру.
The Elder Scrolls III : Morrowind
Morrowind - це одна з провінцій гігантської імперії Тамріель , населена Темними Ельфами . Гра проходить на великому острові під назвою Vvardenfell , в центрі якого знаходиться гігантський вулкан Dagoth - Ur .
Раніше в тих краях жили гноми , але після виверження вулкана , що є головною місцевою визначною пам'яткою , по острову прокотилася епідемія Blight - таємниче прокляття , яке розповсюджується по всьому острову , висмоктуючи з нього життя .
І вам , людині з невідомим минулим , поміченого долею , судилося впоратися з прокляттям і стати однією з найбільших легенд Morrowind ...
Elder Scrolls III : Bloodmoon
Ви вирушите на крижаний острів Солстейм , на якому Імперія заснувала нову видобувну колонію .
Там ходять чутки про давнє пророцтві і про перевертнів . Подорож на кораблі на північ від Вварденфелла перенесе вас в новий світ , в якому багні і дощові берега Морроувінда змінять засніжені ліси і обмерзлі скелі. На гігантських снігових просторах Солстейма вас чекають бурани , снігопади і нові істоти : снігові тролі , породження льоду і вовки .
Elder Scrolls III : Tribunal
Безжалісний новий король сходить на трон Морроувінда , але старіючий бог не помічає цього і лише глибше занурюється в божевілля .
Ви потрапляєте в цей хаос , поруч з вами смертельно небезпечні вбивці , а попереду лише невизначеність . Ніхто не знає , яке майбутнє уготоване Морроувінда . Ваше подорож приведе вас в Морнхолд , столицю Морроувінда , в Часовий місто Сота Сила і в гігантські величні підземелля . Доля Морроувінда знову в ваших руках.

Збірка відразу ж готова до гри після установки без необхідності складних процедур запуску десятка файлів , налаштувань , коригувань .
Якісне поліпшення графіки
Morrowind [ FullRest Repack ] - проект з покращення графіки оригінального Morrowind за рахунок використання текстур більш високої роздільної здатності та сучасних графічних технологій.
При цьому серед усіх відомих текстур були обрані максимально наближені до оригіналу , щоб зберегти атмосферу , або ж незначно змінені текстури , щоб підкреслити її .
Висока стабільність і продуктивність збірки
Кількість багів , вилетів куди меншу , ніж в інших подібних проектах. Особливу увагу завжди звернуто на зниження споживання грою ресурсів комп'ютера , в результаті чого FPS зростає від версії до версії. При установці зборки ви вибираєте один з 4 варіантів налаштувань графіки в залежності від параметрів Вашого комп'ютера.
Унікальний набір доповнень
Автор проекту копітко досліджував величезний набір фанатських доповнень до оригінального Morrowind і вибрав найкращі з них . Крім цього , він додав в збірку власні розробки і розробки колег з усього ком'юніті FullRest і не тільки.
Сумісність
Збірка сумісна з багатьма іншими напрацюваннями до Morrowind .
Оновлюваність
Автоматичне оновлення при виході нових доповнень або коригуванню існуючих .
« Лорность »
Всі доповнення до збірки створювалися і відбиралися за критерієм « лорності » (від lore - традиційні знання) , тобто відповідності оригінальної атмосфері Morrowind зокрема і TES в загальному .

Апдейтер
Гра буде запускатися із спеціально розробленої програми , яка завжди забезпечить гравця останнім релізом збірки з актуальними виправленнями і набором доповнень .
Крафтінг
У гру доданий крафтінг ! Поки що можна виготовити тільки деякі види оригінальної броні і зброї . Однак , асортимент предметів буде розширюватися , згодом буде додана можливість виготовлення одягу та ювелірних приладдя , а також інших унікальних речей. Багато речей можна буде тільки скрафтіть . Що стосується класів , без навику коваля в головних і важливих навичках - вони зможуть підвищувати навик коваля Крафтом речей не гірше інших класів , в той час як від ремонту прокачування навику буде повільніше. Таким чином , всі класи можуть займатися крафтінга .
Новий контент
Що стосується додавання нової зброї , броні та іншого контенту , зазначимо тільки те , що додано багато чого , але поки підключено в гру лише саме « Лорна » і якісне. Згодом багато унікальні предмети можна буде скрафтіть .
Оновлений інсталятор
Тепер інсталятор зможе автоматично встановити вибрані користувачем варіанти налаштувань МГЕ в залежності від конфігурації комп'ютера. Крім цього , він дозволить налаштувати за вашим смаком найпопулярніші і обговорювані коефіцієнти гри: швидкість прокачування навичок , вартість подорожей на кораблях , Силт - страйдера і телепортів гільдії магів і ціну навчання у тренерів . Тобто , ви самі вирішуєте , з якими параметрами вам грати.
І багато іншого з менш глобального :
замінені багато текстури , моделі та інші файли ріпаку , ще трохи піднятий рівень FPS , також візуально картинка не втратила в якості ;
нову зброю з Кіродііла і Скайріма тепер зустрічається набагато рідше зі зрозумілих причин , але незабаром буде введений його крафт ( EVA) ;
все нові істоти мають свої слабкості , які вам належить з'ясувати досвідченим шляхом ( EVA) ;
додано багато нових локацій для дослідження , будь то нові печери або рівні в двемерскіх руїнах , деякі зі своїми міні - квестами і таємницями ( EVA) ;
в грі присутні « пасхалка » , які дуже нелегко знайти , їх стало більше , але не факт , що ви зможете знайти їх все за час одного або навіть двох проходжень гри ( EVA) ;
в грі , крім споруди власної фортеці , можна буде прикупити свій будинок ;
маги тепер володіють хорошим динамічним запасом магії , який росте від рівня до рівня , що робить гру за них більш комфортною , також є й інші бонуси і речі для магічного спрямування;
виправлені всі баги (ну або майже все) , які були в попередній версії ;
І це лише основні зміни , яких сотні , і всі вони направлені на поліпшення проекту в цілому!

1. Запустити файл setup_M [ FR ] .1.5.exe
2 . Установити, слідуючи підказкам інсталятора , встановити параметри установки
3 . По завершенню успішної установки , гра готова до запуску
4 . Для запуску необхідна наявність змонтованого образу оригінальної гри в віртуальному приводі

Системні вимоги :
Операційна система Windows ME / XP / Vista / XP / 7 / 8
CPU Dual2Core 2.5 GHz , RAM 2 Gb
VRAM 1024 Mb , DirectX 9.0c
HDD 10.1 Gb - при повній установці

Завантажити The Elder Scrolls III : Morrowind (2.1 mcp / mod 1.5) ( 2014 / Rus / PC ) Repack by aL :
  Те що вас може зацікавити:

  • The Elder Scrolls 5: Skyrim. HD - Textures. (2011/RUS) RePack від UltraISO
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim v1.3.10.0 (2011/RUS/Repack by Fenixx)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) Crack
  • The Elder Scrolls V: Skyrim *Update 1* (NEW)
  • The Elder Scrolls III: GOTY SE (2002/PC/RePack/RUS)
  • 1085: 30 seconds to mars. The Elder Scrolls III: Morrowind (2.1mcp/mod 1.5) (2014/Rus/PC) Repack by aL1 вересня 2014: The Elder Scrolls III: Morrowind (2.1mcp/mod 1.5) (2014/Rus/PC) Repack by aL!
    лучшие комедии. The Elder Scrolls III: Morrowind (2.1mcp/mod 1.5) (2014/Rus/PC) Repack by aL.
    The Elder Scrolls III: Morrowind (2.1mcp/mod 1.5) (2014/Rus/PC) Repack by aL

    Інформаційне повідомлення
    Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
     
     
         

    Календар:

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     

    Цікаве:

    Погода:


    Свята:

    Свята

    Архів:

    Червень 2018 (1)
    Травень 2017 (10)
    Грудень 2016 (1)
    Травень 2016 (1)
    Липень 2015 (2)
    Травень 2015 (4)

    Гарячі теми:

    Требуется для просмотра Flash Player 9 или выше.